M365 v hledáčku firem

01.09.2021 22:56 Od Tomas Perlovsky

Svět online služeb je stále žádanější

Microsoft nabízí dvojí politiku. Kupte si Office balík 2019 a budete ho mít na pořád nebo si pořiďte cloudovou službu licencí M365 a plaťte jen za to co využíváte. Ale Microsoft 365 už dávno není jen balík programů a je zřejmé, že společnost chce rozsahem služeb, aplikací a kvalitou podání přesvědčovat zákazníky i nadále o tom, že M365 přináší mnohem víc než jen kancelářský software.

Ono napořád u balíku Office2019 také úplně neplatí, protože podpora každého doposud vydaného balíku jednou skončí a nebude tomu jinak ani u verze 2019. Sortiment aplikací Microsft 365 je obsahlý. Dnes už to není jen o Wordu, Excelu či Power Pointu. Na seznamu aplikací a služeb jsou další užitečné nástroje jako Planner, To Do Lsit, Yammer, Power BI či Teams.

Chápeme, že orientovat se ve všech těchto nástrojích a především využít jejich nesmírný potenciál může být ze zeačátku složité, a proto všem našim zákazníkům nabízíme pomoc s implementací řešení a zaškolení uživatelů. Rádi Vám pomůžeme s migrací z On-premise řešení do Online řešení nebo s nasazení hybridního řešení a rádi Vám představíme ambice Microsoftu v jednotlivých nástrojích.

Tomas Perlovsky